By moving the reception to the top of the stair, an open cafe? was created, which will provide a central hub for all employees. The existing panels (shown installed at the stair) will be demolished, but their structural supports will be repurposed for new transparent metal screens.

By moving the reception to the top of the stair, an open cafe? was created, which will provide a central hub for all employees. The existing panels (shown installed at the stair) will be demolished, but their structural supports will be repurposed for new transparent metal screens.

By moving the reception to the top of the stair, an open cafe? was created, which will provide a central hub for all employees. The existing panels (shown installed at the stair) will be demolished, but their structural supports will be repurposed for new transparent metal screens.

Be the first to comment on "By moving the reception to the top of the stair, an open cafe? was created, which will provide a central hub for all employees. The existing panels (shown installed at the stair) will be demolished, but their structural supports will be repurposed for new transparent metal screens."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*